Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

27.2.10

Sonic Club Girona

L'altre dia una de les noies que defensa... a capa y espada!!! aquest projecte em va enviar un missatge a on em tractava de dat pel cul per amunt.
:)
Simpàtica la nena...
Vaig penjar el seu missatge i la mEva resposta al mEu altre perfil del facebook. No en aquest. Com que soc bessons, en tinc dos! ;)
Unes hores després em trucava un dels dj's del Sonic Club per demanar-mE que esborrés aixó del mEU perfil... personal i intransferible.
No perdeu el nord nanos.
I encaixeu la dissidència amb el vostre millor somriure. Feu-mE aquest favor.
Què esperaveu?
Aplaudiments...?

PD: No sigui cas que mE l'esborrin...

Etiquetes de comentaris: , , ,

8.2.10

fressa ent. és al facebook

www.facebook.com/group.php?gid=160033804260

Etiquetes de comentaris: ,

2.2.10

Girona m'EnamOra

1) Les dues darreres bandes/artistes que han tocat, o que jo he vist i he escoltat tocar recentment al Cafè El Cercle: Oliva Trencada i El Gran Amant, i que han estat molt bé per cert totes dues, han fet una versió del Mestre: Isaac Ulam. Amb el seu permís, o no, i amb reverència aixó si. Era només un apunt.
2) Ara m'esborren, em censuren vaja, missatges "innocents" d'alguns grups del facebook com els del: "Ja tenim sala alternativa al centre de Girona!". :) Visca!!! Ja veus tu quina festa més alternativa..., la seva: esborrar missatges mEus,... Només per parlar d'una altra sala alternativa del centre de Girona que ja tenim funcionant des de fa mesos, per cert.
En fi, o... d'altres menudeces. Com la de l'amiga que m'esborra els enllaços als myspace de les bandes del mur del grup en qüestió...
:P Oh baby!!!
Perquè és així la gent?... Perquè primer em conviden a formar part del grup i després m'esborren el què escric? La veritat és que ha estat molt fàcil esborrar-mE del grup "alternatiu" en qüestió, i així els he estalviat a ells tota la feinada d'un simple click. Adios, muy buenas.
Aquesta manera de fer de la gent però és automàtica, imagino. Irreflexiva, oi?
Dic jo. fEu bondat

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , ,