Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

22.5.09

Girona

Hi ha un noi que es diu Pitu crec, que enganxa els cartells de La Mirona per Girona, i arranca els que no són seus. O li molesten... És un pobre nano.
Malgrat que el Jaume de La Placeta m'ho intenti justificar, crec que és Marrec aquest nano també, segueixo pensant que és un pobre nano.
Així és Girona. Aixó és Girona ciutat. No hi ha més.
Avui l'he enganxat de ple al forn del final de Santa Clara i m'ha reconegut haver-mE arrancat un cartell del Senior perquè li tapava un que deia: Els Pets fan soroll.
Els Pets fan cagar. Tots ho sabem. Si voleu soroll demà toquen els Action Beat al Remor...
Imaginem-nos doncs els cartells que m'ha arribat a arrancar aquest refotut paio... en les darreres setmanes, mesos. :)
Jo faig la mEva feina i aquest alienat mE la desfà...
Després hi ha un altre paio, un tal Fede crec que es diu.
Enganxa els cartells "oficials" de l'Ajuntament. Actualment la programació de l'Auditori i del Festival de marres (músiques religioses en diuen oi?). Treballa per l'Ajuntament de Girona doncs, oi?
Subcontractat segur...
Els enganxa de tal manera que quan tu en poses un a sobre d'un de seu, ell els arranca (com l'altre...) i el seu ja torna a ser a lloc. No seria res excessivament greu si no fos que l'Ajuntament de Girona penja també unes columnes promocionals exclusives al mig de la ciutat promocionant NOMÉS la seva cultureta burguesa. I així anem, els pobres nanos els fan la feina bruta.
Les alternatives molesten i s'arranquen. No existeixen. Així només veieu tot alló que és oficial: Ajuntament de Girona, i La Mirona. Bàsicament.
Zero patatero pels responsables de tot aquest desgavell. Qui paga a aquest parell perquè facin aquesta mena de feina?...
A aquest parell de pobres nanos però només els recomanaria que trobessin una altra feina, quan abans millor, i que deixessin als altres fer la nostra feina també.
No sé si en conscients però a la ciutat de Girona hi ha altres agents culturals i altres alternatives a l'oci oficial.
Jo acostumo a fer uns 50 cartells màxim de promoció per a un bolo al Cercle o al Coast to Coast... Caben, i venen com a molt... unes 30 persones. Quants cartells fa però La Mirona=RGB Management=Els Pets, o l'Ajutament de Girona? I a tot color...

PD: Un altre dia parlarem d'El sud.org, i de l'Etnival... I del negoci de les banderoles de marres... Va per llarg la cosa.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , ,