Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

8.5.02

Molt bé el concert de Do Make Say Think a Olot. Potser van venir més de 100 persones. No està gens malament, el dia abans a Barna, bé de fet al Guitar Player de L´Hospitalet, van pagar 37 persones. Vam arribar a Olot amb 12twelve a les 5 de la tarda, els Domakes encara no hi eren i l´Agus tampoc. Una estona després arriben els canadencs amb en Jose, ja eren a Olot, venien de la pensió. Ens presentem, i sorpresa, amb ells ve en Rainer de konzertbuero. El públic arriba a les 7, però l´Agus i l´equip encara no hi són. Finalment arriba, comencem a muntar, i el tècnic decideix fer servir l´equip de La Casa de Andalucia. Mentres proven els Domakes fem sortir al públic que ja s´havia instalat, i sopem amb 12twelve, en Joan i l´Eva, i la Janin que farà projeccions. Obrim portes doncs la gent s´acumula al bar de La Casa Cultural de Andalucia. En Joan punxa bona música. La gent seu a les taules.
Pujem el teló.12twelve toquen a pèl totes les noves cançons del nou disc compartit amb Ya Te Digo i que publicarà Astro. La gent aplaudeix. Els Domakes també. En Josep Mª punxa abans del concert dels canadencs. Les diapos de la Janin projectades rera l´escenari són molt maques i fan goig. Surten els Domakes i abans de començar a tocar diuen que avui és el cumple d´un dels seus bateries. La penya s´anima, i d´entrada li canten el Happy Birthday. Silenci. Comença l´espectacle. Dues bateries, vents, guitarra, baix, teclats. M´han avisat abans que tocaran una hora i mitja. El tècnic va de cul. No fa molt bona cara, però el paio s´ho curra i la cosa sona força bé. Remeno una mica les llums que si no queda molt soso. Però prefereixo veure el grup desde el davant i baixo. En Joan està flipant, tothom s´hi fixa bastant, i la veritat, els aplaudiments a cada final de cançó són majoritaris. 12twelve s´ho miren desde primera linea i somriuen. Sondejo opinions i totes són positives. No m´estranya, Do Make Say Think són un grup emocionant, intens. Sobren paraules quan parla la música. Acaben, però la gent no en te prou. El bis em transporta als inicis de Mercury Rev. Fressa!!! Molt bé, de veritat. A més a més, ells són gent molt maca i senzilla. El més antipàtic és el tècnic però tampoc res de l´altre món. El paio està cremat per les condicions tècniques, però no n´hi ha més. Ho sento. Mentres recullen cobro el pactat, paguen els del Gos de Sant Roc que s´han portat magnificament amb tot. Pago a 12twelve i al Rainer el de Domakes, tot i que li explico que no li puc donar tot doncs jo haig de cobrir les meves despeses i hi ha hagut una persona de més. No fa gaire bona cara però ho accepta. És un bon paio. Unai (Radiation Records), que són qui gestionaven el tour espanyol, no queda molt ben parat en la conversa. Ens despedim. Marxem amb 12twelve cap a Barna.
Ahir dilluns torno a Girona i arribo just per anar amb en Josep Mª a fer ràdio. Dues hores pel morro, tot i que estic refredat desde el dia de Figueres. Avui, dimarts, no ha parat de ploure, he recollit a l´apartat de correus el cd de Fly (ex- The Felt) que m´ha enviat Elefant Records, i els flyers de Fly Over the Shit Live Girona ´02 a la fundació Espais, una idea de TM pel dissabte 18 de maig de 19.00 a 22.00 h. al Pou Rodó, Girona. Dins el cicle Les coses que fem cada dia de Marta Pol. Hi haurà Live Visuals amb B-Loop, dj´s amb fressalllstars team selectors, degustació d´especialitats marroquines (El cul de la lleona), i Roses001 amb Marie Maillard clausurant les intervencions de La Plataforma a la Setmana de les Flors. Ens veiem allà. El mateix dia també punxarem al Bar Partycular (Girona) de 23.00 a 03.00 h.