Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

9.11.08

El regal de noces... a Platea

Els britànics si que en saben de fer pop. Després d'aguantar el malson del grup local teloner ha arribat l'hora de David Gedge i els seus renovats, i rejovenits, The Wedding Present. Han començat amb un dels seus millors "hits": Kennedy. I s'han dedicat a repassar una discografia extensa i admirable. Dalliance, My Favourite dress, o fins i tot un tema de la banda del parèntesi, Cinerama: You turn me on, han sonat majestuosos en una sala on, gairebé, només programa qui te el privilegi de governar a la ciutat i el luxe de poder prescindir d'un Auditori nou de trinca. Ni la banda telonera, ni la principal de la nit haurien tocat mai de la vida en una sala excessivament fina, per segons què, i absolutament vulgar de la ciutat com és Platea, si no fos... que avui el "promotor" era el consitori. Massa fressa de guitarres per a qui està acostumat a programar només monòlegs... Contradiccions, mesquinesa i hipocresia pura i dura de la vida a la ciutat del pessebre moribund que és Girona. Gran concert però, el dels de Leeds. Hi havia més gent de fora que de la ciutat, i un xic més d'equip s'hauria agraït de tot cor. El que es podrien haver estalviat a La Copa ho podrien haver invertit avui. Hi havia qui deia darrera meu que es semblaven a Los Planetas... O era al revès?
:)
Demà TaughtMe en concert al Cercle. A dos quarts d'onze, i pel mateix preu. 5€

Per cert, avui Diari de Girona ha destapat una part de la podridura cultural d'aquesta ciutat en aquest article:
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008110900_2_297071__GIRONA-regidora-fires-Girona-contractar-grup-fill-actuar-barraques
Maco, oi? No només el tema puntual del nano i la regidora, que és significatiu però res comparat amb el més gros. El que està mooooooolt bé saber és on es gasta els calers l'Ajuntament i a qui els hi dóna.
Maco de collons l'article.
Si esperem la independència d'El Punt... anem arreglats!!!

Uns exemples d'alló més evidents (crec jo, vaja):
Els Pets + The Gruixuts > RGB Music SL 18.560 €
Deskarats + Eina > Vietcong SCP 14.500 €
Fun'Da'Mental > RGB Music SL 10.233,12 €
Praga + Fuckop Family + Che Sudaka + Sound System > Associació Cultural Orella Activa 10.150 €, exempts d'IVA
:)
Fins quan aquest ENDOLL?...
Fins quan aquest amiguisme?
Fins quan aquest..."criteri"?

Etiquetes de comentaris: , , , ,