Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

17.11.08

Les Fires: més enllà de La Copa

Més coses respecte a La Copa, el model de Fires, les Barraques de marres vaja.
Qui parla aquí és la regidora.
Les Fires: més enllà de La Copa

Fa gràcia que faci números d'aquest tipus:

En aquest sentit, des del govern de la ciutat busquem l'equilibri comptant amb tots els estils musicals que es troben dins la franja coneguda com a música per a joves, i la selecció dels grups està guiada per la qualitat i la trajectòria, per aconseguir una programació equilibrada que sigui un reflex del model cultural del país. El 2007 es van programar en aquest espai 6 grups gironins, 9 catalans no gironins, 1 espanyol i 7 internacionals; i enguany el salt ha estat més que considerable: 12 grups gironins, 4 de la resta de Catalunya, 4 espanyols i 3 internacionals. L'aposta per la música gironina és, doncs, ferma.

Guiada per la qualitat diu? :) Aixó si que no. Sap molt greu senyora, però aixó si que no. Ni aquest any, ni la majoria d'anys passats podem parlar de propostes artístiques de qualitat. Al programa de Fires és només la mediocritat i l'amiguisme qui guia la selecció dels grups participants. A mi no m'enganya.
També sorpren que un xic més avall digui aixó:

Des del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Girona la nostra prioritat és justament la promoció d'aquests valors en la configuració de l'oferta de les Fires de St. Narcís, dins i fora de la Copa, donant oportunitats als joves que comencen i a la producció cultural en català.

Caldria donar suport a la producció catalana, s'expressi en la llengua que s'expressi.
Després penjaré un altre article d'opinió respecte a La Copa que ha publicat avui El Punt Diari, crec. Gent de l'ADAC.

Etiquetes de comentaris: , , ,