Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

11.7.02

Osties!!! M´he desfasat. ¿Tant temps fa que no escric res aquí? Ho lamento. Han passat un munt de coses. Resumint: vam anar amb 12twelve a Bilbao i van guanyar el primer premi, apartat pop/rock, del Villa de Bilbao, clar. Fa uns dies, també amb ells vam ser a Matadepera dins un festival prou interessant. Fressallstars team selectors hem estat punxant al xiringuito de la platja de La Rubina, Empuriabrava. Suposo que tornarem.
Al fòrum de rareses del sud.org una mica més i se´m mengen. La dissidència pica.
I del Consell de les Arts i la Cultura més val que no expliqui res. Encara busco les conclusions a la web de l´Ajuntament. ¿O són a la de La Mercé? ¿Qué en faran? Jo vaig treure altres conclusions de les oficials. Per cert, molt semblants al programa oficial redactat anteriorment a les trobades.
La principal: Tot està molt fotut. La ignorància, els prejudicis i l´amiguisme fan i desfan. Mentrestant la cultura ha mort.
El dia internacional de la música, 21 de juny, vam estar punxant a la Plaça dels Jurats, Fasts + 12twelve dj + Pinbol. Aquests darrers desde Euskadi. Publiquen per Six Was Nine records, el segell de Sant Feliu de Guíxols. Fressa ent. va muntar la paradeta de discs de segona mà i l´Agus va vendre cd´s i birres per pagar les despeses del grup. L´Ajuntament de Girona va posar el lloc i l´equip. Mira, no és gaire, però d´alguna manera s´ha de començar a fer coses noves i diferents en aquesta ciutat. ¿O no? A la gent li va agradar, no erem gaires però. I dies després, els montjuikers per exemple, encara em deien que va estar molt bé, i que els va agradar tot molt. I que... ¿quan farem la propera?
¿On? ¿Quan? ¿Com? ¿I per què? La resposta és al carrer i dins meu.
12twelve + Qualude era la proposta però a la Coordinadora d´Entitats Joves de Girona li va semblar una epidèmia. Rock a la ciutat!!! Mediquem-nos doncs. Evidentment he abandonat aquesta coordinadora fictícia i traïdora. ¿Aixó no ho havia explicat ja?
El pitjor de tot és que l´avi, el meu, s´ha trencat el fèmur. Pobre home. 85 anys!!! La setmana passada vaig estar a Barna donant suport a la familia que ha quedat trastocada per la desgràcia. La setmana vinent tornaré a baixar que la cosa va per llarg. Sense cotxe, sense curro, sense nòvia, sense pasta. La penya però, es separa sense parar. El Pep i l´Ester, en Joan i l´Eva. En fi... ànims per tots i totes que la vida són quatre dies. Darrerament em plantejo seriosament la idea de publicar un cd recopilatori. Probablement ho farem ben aviat. Per acabar, un link d´un col.lectiu d´Osona. Sembla interessant, encara que de moment no he escoltat l´audio, ho sento.
Hamster Loco