Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

18.8.04

Nova Pop

Perdoneu l´absència perllongada.
Continuo desfent la mEva vida en petits bocins.
He passat uns dies al poble ajudant a ma mare amb els avis que cada dia es troben més fora de lloc.
És trist.
Amb menys de 24 hores al poble en vaig tenir prou per tractar al Barrera petit de fatxa recalcitrant.
Li molestava un dels meus cartells promocionals enganxats al plafó de la seva societat: La Concòrdia, que de fet és la de tots i totes.
Fa uns anys que vaig fer un treball documental repassant totes les actes i documents diversos que es guarden al pis de dalt, dins un armari vell.
Quan la junta sigui una altra de més tolerant els proposaré publicar-ho. Ara mateix no em ve de gust. Ho sento. Diumenge al matí vam agafar un vol a Málaga des de Barna, amb els 12. És a dir: cotxe des del poble fins a Figueres. Tren. Baixo a Girona per passar un moment pel pis. Torno a agafar el tren. Baixo a Clot Aragó, agafo el metro i arribo a casa dels pares. Prenc la fresca a la terrassa. Al matí agafo el tren que em porta fins a l´aeroport. Em trobo amb la banda, els saludo, facturem i embarquem. Viatgem en Business Class i durant el trajecte d´una hora i deu minuts ens serveixen menjar deixalla, però menjo. Al costat mEu seuen una parella de rics. Jo soc pobre. A l´arribada ens esperen. Arribem amb Lori Meyers i al bar s´esperen també DeLuxe. Un bus ens porta a tots plegats fins a Algeciras. De camí el teclista de DeLuxe es fa el graciós amb el micro i ho aconsegueix. La gent li riu les bromes. A Algeciras descarreguem els estris i pujem al vaixell. Em sento estrany. Sé que estic fent el camí que fan molts immigrants en sentit contrari. Però jo ho tinc tot pagat. No em marejo però no em trobo bé. A més anem cap a Ceuta. Allà m´esperaven fa anys per fer el servei militar però no hi vaig arribar mai. Ara hi arribo. Desembarquem. Un altre bus ens espera i ens porta primer al recinte de les muralles i després a l´hotel de quatre estrelles. Ens instalem i surto amb el Jens a menjar alguna cosa. Després em llenço al llit i em quedo fregit fins mitjanit. Els 12 tocaven a quarts d´onze… Arribo al recinte i dic: Vengo con los músicos pero mE quedé dormido en el hotel. Em deixen passar. Entro a saludar al grup que parla amb els Pin & Pon dj’s.
A l´escenari hi ha DeLuxe. S´ho mira força gent, jo també, però no m’agraden. Fluixos.
Després surten Stereolab i fan un concert magnífic. Aplaudiments. De la resta no en destacaria res més. Un freak amb un portàtil preten ser innovador però en realitat fa pena.
Lori Meyers acaben tocant a última hora. Ho fan bé, però no són tampoc res de l´altre món.
Xerro amb un paio durant una bona estona respecte a 12twelve i Ceuta. Quan s´acaba tot ens porten al Casino però ja estan xapant. Anem al Recreo que encara és obert. Em saluda un tal Willy de l´organització. Li dic al Jose que ja en tinc prou i que vaig cap a l´hotel. Diu que l´esperi. L´espero i marxem a l´hotel Tryp!!! De bon matí baixo a esmorzar. Buffet lliure pagat. Aprofito doncs, i esmorzo. Quan estic a punt de marxar veig entrar a Ainara Le Gardon, fa cara de son, no em veu, o no em reconeix. Marxo sense saludar-la. Unes hores després ens porten de visita turística per la ciutat i ens ensenyen diverses vistes des d´un mirador on hi ha… Los pies de Franco!
Els artistes fan broma, l´acompanyant no. Aquí van començar doncs pel nostre país 50 anys de misèria que encara arrosseguem. Bus, ferry, bus, avió, i tren. Torno a casa.
D´aquí una estona seré a Girona de nou.
Petons i salutacions a tots i totes. Sense restriccions.
Pels enemics palomites.

Ara Les 5.

1) ¿Te gusta la playa? ¿La soportas? ¿Eres incapaz de pisarla o necesitas pasar ahí al menos quince días para considerar que has estado de vacaciones "de verdad"?
2) ¿Te bronceas (tanto en la playa como en otro sitio)? ¿Te gusta? ¿Te parece bárbaro? ¿Qué nivel de protección usas... si es que usas?
3) ¿Qué piensas del top-less? ¿Lo practicas, te gusta que lo practiquen? ¿Te da vergüenza?
4) Cuando vas a la playa, ¿qué haces? ¿Lees, juegas a palas, te dedicas a cotillear a los vecinos, paseas arriba y abajo, te quedas dormido?
5) ¿Cuál es tu playa favorita (o la que menos te disgusta)?

1) Si. Un ratito si.
Imagino que durante la mayoria de mis veranos he pasado más de quinze dias en la playa.
2) Soy muy blanco de piel. No mE importa broncearmE un mínimo. mE parece exagerado el bronceado de algunos, -as. Protección alta, altísima.
3) Pienso que enseñar las tetas está muy bien. Para quien las enseña y para quien las mira.
Soy hombre, luego no hay nada que tapar. Practico el nudismo, luego creo que no mE da vergüenza enseñar nada.
4) mE baño y tomo el sol un ratito solo. A veces puedo leer algo, pero por norma no. No hago nada especial. Desconecto. No hago de cotilla voluntariamente nunca, ni en la playa ni fuera de ella.
mE importa poco la vida de los demás.
QuedarmE dormido nunca, si tengo sueño mE quedo en casa. Pasear, paseo de vez en cuando.
5) Una de mis playas favoritas es la cala que queda delante de la playa de Garbet, muy cerca de Llançà (Girona). Y si no fuera porque casi siempre está muy concurrida mE quedaria tambien con la de Illa Roja en Pals (Girona). En el Pantà de Boadella, que en realidad está en Darnius (Girona tambien, claro), acostumbro a bañarmE en la platja del camp de tir. Mola bastante. Agua dulce, poca gente y un paisaje acojonante y plácido.