Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

17.11.08

Un model de Fires criticable

Lo prometido es deuda.

Opinió des de l'ADAC:
Un model de Fires criticable

M'agrada especialment el tall final on diu aixó:

Realment, des de l'ADAC ens sap greu d'haver col·laborat a mantenir aquest model i unim la nostra queixa a la que ja han expressat públicament altres entitats com ara l'Associació de Veïns de Santa Eugènia. Ens ho rumiarem força abans de tornar a participar un altre any en un model de Fires així.

Hi ha tantes coses a criticar d'aquest model anacrònic de Festa Major de la ciutat de Girona, és a dir Fires, és a dir La Copa, és a dir Barraques, que em sembla molt bé que els qui hi han està donant suport des de fa anys es replantejin ara finalment la seva participació. Ara que... posem per cas que les entitats passessin de muntar les barraques... Qui les muntaria llavors?
Nummunit, Glop's i Barenostrum?
:)

Parlem-ne doncs. Que hi hagi debat. Parlem també si us plau però del criteri de selecció musical. Parlem de la qualitat de les propostes i del que es paga per elles.
Parlem d'apostes noves i de risc. Música n'hi ha de molts colors.
Però a La Copa no. Ni a tot el programa de Fires.

Te tota la raó també quan diu aixó :

Per una altra banda, és criticable el model de Fires que tenim a la ciutat de Girona, on gairebé tot es concentra a la Devesa, amb les tradicionals atraccions, la Fira de Mostres i les barraques. La major part dels barris de Girona en queden absolutament marginats i no s'hi organitza cap mena d'acte festiu. Potser caldria anar pensant de canviar aquest model de Fires per un altre en què els barris i les associacions de veïns hi tinguin el principal protagonisme. Realment són unes Fires on les novetats destaquen per la seva absència. L'avantatge és que no cal perdre gaire temps mirant-se el programa de les Fires: els actes festius i populars de les Fires són els mateixos de cada any; fins i tot a les mateixes hores i dies.

És evident i innegable.

Etiquetes de comentaris: , , , ,