Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

19.11.08

Finalment crec que avui ja no surt publicat res de nou en cap dels dos diaris locals de la ciutat respecte a..., com dirien els del Punt Diari: Repercussions de les Fires de Girona.
Però ahir em vaig deixar de comentar un parell més d'aportacions al debat.
Un regidor de CiU comentava al Diari de Girona alguna coseta més respecte al tema recurrent dels menors i l'alcohol:
Cap a un nou model de barraques

No en puc destacar gaire res, potser aquest tall:

...per arribar al consens necessari per proposar un nou model que superi l'actual que s'ha demostrat insatisfactori, encara que per l'afluència de joves pugui semblar un model "d'èxit".

Aquesta reflexió també és força interessant:

...potser caldria preguntar a l'equip de govern municipal per què Girona és l'única capital de demarcació de Catalunya que no té aprovada encara una ordenança de civisme que prohibeixi el consum de begudes alcohòliques a la via pública i que en prevegi sancions importants per a aquells que la incompleixin. No deurà ser perquè l'espai de la Copa seria la més gran infracció de la legalitat i posaria en evidència, com en d'altres casos de record recent, les pròpies contradiccions municipals ?

L'altre aportació venia dels Diables de l'Onyar:
Carta oberta a la ciutat de Girona
Força interessant també.
Sorpren com queden retratats els de l'Ajuntament i els de l'Associació de Comerciants del Barri Vell.

Apareixen queixes de l'Associació de Comerciants del Barri Vell, recollida de firmes i amenaces (recordem que l'aigua i la pirotècnia no són compatibles; les conseqüències poden ser d'allò més perilloses, fet que fa replantejar a la colla la celebració de la festa). En alguns casos, els establiments es neguen a treure les taules de les terrasses i fins al moment del correfoc no se sap si hi seran (carrer Ferreries Velles, Cort Reial i Escales del Seminari). En cap moment es posen en contacte amb els responsables del grup.

Malgrat que ens vulguin vendre la moto de ciutat oberta i tolerant aixó és el que hi ha realment.
Trist però cert.

Etiquetes de comentaris: , , , ,