Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

29.4.02

Viure tot un dia sencer te els seus riscos. Arriba al final i es desfà del tot.
El telèfon em comunica que molt probablement BEEF no seran a Figueres.
El pare d´un dels membres del grup es troba ingressat a la UCI en estat greu.
Veure´m com evoluciona, però tot sembla indicar que malauradament haurem de substituïr a BEEF per No More Lies (Sant Feliu de Guíxols, B- Core). Trist.
Avui hem fet una edició especial del ... dosmilu ... de dues hores, i en diumenge!!!
I res més. La resta ho guardo per mi. Va per dins.
I és personal i intransferible.

27.4.02

He portat una foto dels Domakes al Punt Diari, uns flyers, uns posters, uns cafés amb gel.
He esmorzat a les 8 del vespre al Tapa´t on m´he trobat al Foute i un compi. Suposo que tornaran a Ràdio Salt després de l´estiu.
Con un programa nosolodehiphop. :)
Després he anat a fer unes birres al Partycular i al Silent Block. Els dj´s res de l´altre món. Ho sento.
He felicitat per correu a No neo i Eleva que s´han classificat per la final del DEMO 2002 del FIB.
El 18 de maig ens perdem el Primavera Sound per la patilla. :(
No m´hi havia fixat.
Avui volia anar a Olot, Maià de Montcal, Figueres, Roses. Demà millor.

26.4.02

Merda!!!
Ara mateix no funciona res.
Avui he anat fins al bar del Teatre de Salt a enganxar posters. I a la reunió de la coordinadora d´entitats.
He proposat el concert de 12twelve + Qualude. Suposo que el farem, i em donaran un cop de mà, bàsicament amb la barra, etc.
El dia 18 de maig de 23.00 a 03.00 h. fressallstars team selectors també punxarem al Bar Partycular, que és al barri de Pedret, Girona. Doblete!!!
Us espero a tots i totes allà.
Tot i que...al Partycular, no sé si hi cabrem. :)

25.4.02

He anat bastant atabalat. L´allau d´activitats va anar prou bé. Van tocar Acoprova, vam vendre uns quants discs de segona mà, i vaig marxar sense despedir-me de Pletoria. Ho sento. Estic liat amb els 90 day men a Figueres i els Domakes a Olot.
Pilla un flyer de cada un.
90 day men a Figueres
Do make say think a Olot
He portat el clip de Beef "Highlights" a TV Figueres, i també a Canal 1 o TV de Girona.
He rebut el disc d´Apeiron. Gràcies foehn!!!
Promocionals dels Do make say think, foto del grup tocant a una esglesia. CD de dianogah, i tres temes de tres grups en un mini cd amb Les Savy Fav, i The Apes, per exemple. Gràcies green ufo´s!!!
He tancat dues dates més. 15 de juny a Atzavara Club: Selam (França) + Camping. Selam són la banda paralela del bateria i baixista de Experience. I el dissabte 18 de maig fressallstars team selectors punxarem trip-hop, electrònica, down-tempo, post-rock, pop,... a la plaça del Pou Rodó, Girona. És una iniciativa dels video-jockeys TM, i dona suport a la proposta la galeria d´art contemporani Espais.

13.4.02

Divendres passat vaig baixar de Girona a Barna per recollir a 12twelve. Vam pujar amb furgo a Olot, van tocar. No es van quedar gaire contents però que hi farem! Vaig estar punxant una estoneta i un altre cop cap a Barna. Dissabte vaig ajudar al Jens a transportar bateries i altres estris per l´ estudi de gravació que ha muntat a Gràcia. Al vespre vaig anar a veure els yuppies del Jose i Marta (my sister). Ens va convidar a sopar una amiga seva: la Isabel. Viu a Poble Nou i el sopar estava de buti. Després ens va portar al OVEN, un bareto nou de Barna, al costat de casa seva. Bona música, bona festa. Diapos, taules per sopar i sofàs per descansar o relaxar-se. Xulo. Especialment les espelmes que en forats a la paret fan el nom del bareto. Diumenge vaig tenir family. Dinar amb els pares i els avis i després em va venir a buscar en Quim. Vam anar al pis Space Saucers on vaig conèixer al Rob. Vam estar una estona al local d´assaig. El Quim va gravar unes bateries per les noves cançons. Vaig tocar una mica la bateria. ¿Quan temps feia que no tocava? A la nit va passar per casa el Javi 12twelve a recollir els papers de la furgo per cobrar la fiança i mentres erem al carrer va arribar el yuppie de l´Ibán amb un BMW. Ha deixat l´empresa i ara ven pisos per lliure. Increible.
Vaig anar a casa en Quim abans de marxar cap a Girona de nou. Dilluns vaig arribar tard a la ràdio per culpa d´unes obres. Dimarts vaig pujar a Figueres. En Joan i l´Eva em van convidar a dinar, mersi tets!!! Va arribar la Janin a Girona, vam tenir reunió de la Coordinadora d´entitats joves a l´Estació. Va venir el Metro i pocs més. I com que va venir la Janin a recollir les seves coses, vam aprofitar per anar a sopar al grec, i després vam practicar el sexe. :) Dimecres no recordo que vaig fer, probablement no gaire res. Parlo amb la leila gairebé cada dia pel messenger però no vol venir a Girona, de moment. Va ploure molt. A Darnius 350 litres per metre quadrat i la Janin tenia el garatge inundat. Pobreta. Dijous reunió de grups participants en el concert del 20 d´abril al Parc Central. Jo poso a Acoprova i Pletoria.I fressalstars team selectors clar, tot i que no sortim anunciats punxarem. Va haver un mal rotllo amb en Claudi (Club 52) i el grup que posa Horned Knaves, degut a un comentari lamentable al fòrum de la web de Pletoria. Entre els grups sembla que ho van arreglar però a mi em segueix semblant patètic. L´Edu i els altres van flipar amb mí però jo soc així. Per la nit vaig anar al Particular. Punxava Dj Ams del col.lectiu Breakskarda. No em va agradar gens, fins i tot es va atrevir a punxar Tonino Carotone, i vaig marxar ràpid a l´Accés on punxava Robert (Pletoria). Va estar bé. Divendres han arribat finalment els posters dels 90 day men i he enganxat alguns a Girona. He estat fins tard a la Llibreria que l´Oriol m´ha deixat connectar-me a internet de gratis. Un PC estava espatllat i un paio portava hores viatjant de gratis. Ara mateix escolto a Sonic Youth, el Day Dream Nation. És un vinil, edició russa. No és doble. Potser és el disc més estrany que tinc.

2.4.02

Avui han marxat en jose (12twelve) i en Xavi. Han estat quatre dies per Girona. Ahir vam anar a veure a Acoprova a La Guixera, avui he punxat al dosmilu el tema Patito. He vist al Juan Ribas, que ha vingut a la ràdio, i he parlat per telefon amb la meva germana, desde Montpellier. Amb en Jaime, que es preocupa massa del tema furgo per Olot aquest divendres. Amb la Janin, que no va venir a La Guixera. Dijous dj YoMeLoGuisoYoMeLoComo al Silent Block. Bombo club per celebrar + de 2.000 visites a http://dosmilu.freeservers.com
I desde ara mateix, ja tinc blog!!!