Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

27.1.03

Breument. Divendres vaig ser a Sant Feliu amb Pletoria que van sorpendre a més d´un, i amb Bedssue, per primera vegada a Girona. 26 persones van pagar entrada. 5 euros, els 16 no socis, i 4 euros, 10 socis. Podria haver anat millor però bé. Després de l´Atzavara, Bedssue m´acompanyen fins l´Estació de Riudellots. Pletoria havien de tocar en un especial Radiohead o alguna cosa així. El lloc està a petar, però marxem. Crec que s´han emprenyat amb el paio que organitza el sarau. Inoid Collective. Avui soc a Barna. Ahir vaig anar a veure els avis, molt trempada la iaia, llàstima que va caure l´altre dia. Va trencar la tauleta del menjador i porta un morat a l´esquena increible. Pobreta. I res, avui enterrament. S´ha mort la tieta Angeleta. 82 anys, nascuda a Ripoll, com el seu germà, el meu avi. Catalanista i vital. Era una bona dona. Soltera. Portava set anys ingressada a una residència. Patia alzheimer. La familia Portavella, alguns Mestres, Gratacós, i les seves amigues, tots a Sancho de Avila. Ma germana ha plorat per culpa de la música, cançons típiques catalanes. O hauria de dir catalanistes? Per cert, quin ofici el de músic de funeral, no? Missa curteta, i cap a Montjuïc. Entrant per la porta de servei, el primer que veus és el bus dels ionquis i tota una colla de arreplegats, bruts, malalts que busquen... una sortida? Trist. I tot sense dormir. Marca de la casa. En un altre moment més. Ara prou. Avui no hi ha link.

19.1.03

Una altre setmana paradeta. Amb prou feines he fet res de profit. He pagat l´apartat de correus i vaig veure a Pletoria en format acústic a La Llibreria. En Jesús curra, fa el menjar, i renta plats. Diu que ja està buscant pis. No m´extranya. A més fot una rasca increible. Fallen totes les aixetes, llums, la pica, etc. Demà farem programa, la segona part de l´especial TOP 2002. Segueixo sense cotxe, sense mòbil, no he comprat encara res de roba, ni un PC nou, ni res. Us recomano uns quants llocs.
Un munt de fonts gratis pel teu ordinador a: freshfonts.
Fes click sobre New fonts o sobre qualsevol lletra.
Aquesta és la casa de Calexico.
I aquesta la dels Future Bible Heroes, fes click i diverteix-te una estona.
Algu s´ha molestat a penjar en aquest fòrum els millors albums del 2002 segons la revista britànica The Wire.
Uns quants troços (streams) d´un munt de clips a popzoot.
Ravers.
Alex Kid s´ha endut uns quants premis Contrapunto, mira-ho aquí.
Pastizal Sound System.
Un grup de Bristol, per la pau al mon.
Moviedisco.
Uns quants clips més aquí.
Una guia d´oci, cultura I arts de Barcelona.
El suplement del diari Avui: Rock and clàssic.
Un lloc per comparar les tarifes telefoniques i d´internet.
Un segell interessant.
Scan on line.

12.1.03

Setmana congelada. Amb prou feines he fet res de bo. Fins i tot he oblidat anar a recollir el disc del mes al Lubna Records. Patètic. L´estufa funciona practicament tot el dia a tot drap. El passadís és una nevera. He canviat algunes coses al web del dosmilu. He penjat el cartell de la data de Pletoria a l´Atzavara Club. Fotos de Pletoria I Bedssue als concerts recomanats i he reformat el texte de fressa ent. Més que res, allà on parlava de Camping doncs ja tenen oficina de contractació i management, és aquesta: deandandy, I allà on parlava dels objectius inmediats. He afegit que pensem publicar les cançons inèdites de Lazy i un recopilatori doble. Però, la veritat, tot aquest tema esta força aturat. He rebut correu de´n Christophe que em recomana escoltar aquesta versió?, remescla? del tema La Copa de Europa de Los Planetas. Crec que l´ha fet un amic seu, en Pere de Ripoll, i suposo que ell deu haver ajudat. Estem acabant d´enllestir el TOP 2002 segons el … dosmilu … Potser d´aquí una estona, a les 7 de la tarda, ja el tindrem enllestit I el podrem donar en antena. Després el penjaré al web. Curiós que la gent de La Llibreria m´han tret el cartell del 24 que m´havien deixat enganxar. No els ha agradat la foto de la noia llicenciada. Pel carrer n´he vist algun amb la cara arrancada. Realment no ho entenc, amb lo maco que és. En fi, jo seguiré enganxant els que em queden.
Una altra llista amb el millor de l´any, desde Italia.
Desde girona.com m´han recomanat aquest lloc dedicat al segell Sarah
I el lloc de John Peel. He trucat a casa ara mateix, l´avia continua ingressada tot i que amb bons ànims. Em preparo per marxar a la ràdio escoltant a Bedssue.

9.1.03

Hmmm... Hola a tots i totes. Vaig ser a Barna un parell de dies, per dentista, (no vegis el presupost d´unes fundes!!!) i per dinar a casa amb la familia el dia de reis i anar a veure a la iaia a l´Hospital de la Creu Roja. I res, tot bé.
Històries del tren.
Quan baixo de Girona a Barna tinc davant una jove noia magrebina que es lamenta de que li caigui per terrra la bossa que porta, A Caldes de Malavella em pregunta si és Barcelona Sants, li dic que no. Que encara queda. Torna a preguntar el mateix a Granollers i una estona després quan em poso l´anorack per baixar a Clot. Li explico, són dues més, Passeig de Gràcia, i Sants. Em dona les gràcies i m´explica que se´n va de vacances a veure la familia, que treballa en un restaurant de Figueres, i que es guanya bé la vida, que li paguen bé, vaja. Me n´alegro, però... és Clot-Aragó. Baixo aquí, que et vagi bé. A reveure.
Quan torno en tren cap a Girona coincideixo al vagó amb un jove executiu que juga al solitari amb el portàtil, i amb dues noies, pijes, que parlen tota l´estona castellà, porten totes dues un piercing al cantó dret del nas, i treuen de les bosses les calces, sostens, tops, pantalons i jerseis que han comprat de rebaixes. Fot rasca, arribo a casa finalment i saludo al Jesús. Se´n va a dormir que demà curra. Jo me´n vaig a dormir una estona després de que ell hagi marxat a currar. Quan em llevo, evidentment ja ha passat pel pis a dinar i torna a ser a la llibreria currant. Aquest vespre em coincidit un moment, estava amb uns col.legues i marxaven a fer-se una lassanya a un altre pis, que jo no tinc forn. No es pot tenir de tot en aquesta vida. Ara vinc de veure a The Del- Gators a l´Atzavara Club, com no. Interessant i divertida proposta la dels canadencs. Per cert, avui m´he fet soci del club. Tule tronc, em deus el carnet de soci.
12 euros a l´any i un concert de gratix el mes del teu aniversari, fet.
S´ho mereixen. He anat amb en Ramon, i la Mª del Mar que s´està arreglant un piset a Girona.
Fins aviat. Si voleu veure el poster que he fet per la nit de Pletoria i Bedssue a l´ Atzavara, res millor que visitar ... dosmilu ... Me´n vaig que tinc feina a enviar promos, he refet la llibreta de direccions de l´outlook doncs l´havia perdut al reformatejar el PC de marres.