Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

22.5.08

Fòrums gironins

Hola a tothom!
Fa massa temps que no escric aquí, ho sento.
Perdo el temps en altres llocs, com per exemple el web d'Orella Activa.
Ahir va ser molt divertit, i finalment es decidiren a moderar un fòrum que tenien abandonat. Però ja se sap, si molestes de veritat acaben posant-se les piles. I així ha estat. Más vale tarde que nunca!
Tinc un parell de malalts obsessius que m'ensumen el cul des de que els varen tancar els fòrums de referència: girona.com
Els de Nació Digital els varen calar rapidíssimament i ara ja no hi parlen ni ells ni ningú. Sembla com si la gent no s'atrevís a parlar públicament a la xarxa, a donar la seva opinió, si no és de manera anònima. En fi, el que us explicava. Tinc un parell de caraculs que mE l'ensumen diariament. Un està especialment malalt. Ha reconegut ser qui rebenta els mEus fòrums.
A girona.com es feia dir: l'astronauta, a Orella Activa s'ha registrat inspirant-se en mE i es diu calimEro. Un malalt vaja. Lo sorprenent del nano, que diu que és dissenyador gràfic... de malsons, (sens dubte els seus dissenys han de ser un malson), és que assegura també ser pare de família i tenir una nena!!! Ja és trist que un paio així perdi el seu temps coaccionant la llibertat d'expressió dels altres. En fi, és la mena de malaltia que ens envolta per a tot arreu: l'estupidesa crònica o mesquinesa terminal.
El noi necessita ajut. Podeu enviar-li correus amb consells mèdics a aquestes adreces: sempresticalalluna@hotmail.com o imalwaysinthemoon@gmail.com
Ho necessita.

Etiquetes de comentaris: