Sensacions

Aquestes són algunes de les mEves sensacions.

30.5.09

Now! The Pepper Pots

Omplir la sala sinfònica de l'Auditori de la teva ciutat amb parents i amics no te cap mena de gràcia. Ni mèrit. El que seria molt més destacable seria fer el mateix a Moscú, Tokyo o Nova York. Però ho dubto molt, sincerament. Allà no hi tenen família.
Als bisos els parents no s'han pogut estar de fer fotos per immortalitzar el moment. Malgrat la prohibició explícita del principi... La banda s'ha dedicat a enganxar de manera non-stop els temes del seu darrer disc, imagino. No l'he escoltat encara. Ja em perdonaran. A l'inici, el presentador ha dit quelcom respecte al soul i l'ànima, però no. En tot cas, i com a molt, són una banda sense ànima pretenent fer soul. Recuperen els sons de la Motown i de Stax. Però els falta molt. Moltíssim. Especialment a elles. Portaven calces les tres nenes sota els vestits aquesta nit?...
Perquè jo crec que el soul es canta amb el... ja m'enteneu, oi?
La secció de cordes ha estat present i tocant durant tot el concert, però no feia falta. La banda ha sonat molt millor en els bisos, sense ells. Les cordes haurien d'haver estat potser només uns arranjaments puntuals en tot cas, però no una presència inaudible.
De totes maneres, entre aixó i L'Empordà dels Sopa de Cabra es dibuixa un panorama local, a priori, molt més interessant. Però excita ben poc, vist i escoltat el què hem vist i escoltat aquesta nit. No es deixin enganyar però per l'eufòria del respectable. Eren només amics, familia, i polítics municipals que diuen que Girona no necessita sala de concert. Ara, ells com jo, teniem el seient reservat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

26.5.09

Lluïsa Faxedas

Aquesta paia és patètica. Em va enviar una carta no fa gaires mesos, dient que les obres del Teatre Municipal tindrien lloc fins i tot de matinada i que disculpessim les molèsties.
:)
Per molt menys, imagino, ha dimitit més d'un regidor.
Ella però segueix xupant del bote. I a més a més li fan entrevistes a tota plana!!!
Que mona ella, oi?
Si fins i tot és professora de la UdG...
Lluïsa Faxedas

Ets patètica nena. Molt patètica.
La pregunta de la competència deslleial respecte als festivals que munten a Girona les caixes o bancs (ETNIVAL) es podria haver fet d'una altra manera també. Proposo:
Com es troba l'Ajuntament abusant de posició privilegiada i programant concerts allà on els promotors locals no poden programar?
:)
Véase Platea, véase Cápsula. off Auditori.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

22.5.09

Girona

Hi ha un noi que es diu Pitu crec, que enganxa els cartells de La Mirona per Girona, i arranca els que no són seus. O li molesten... És un pobre nano.
Malgrat que el Jaume de La Placeta m'ho intenti justificar, crec que és Marrec aquest nano també, segueixo pensant que és un pobre nano.
Així és Girona. Aixó és Girona ciutat. No hi ha més.
Avui l'he enganxat de ple al forn del final de Santa Clara i m'ha reconegut haver-mE arrancat un cartell del Senior perquè li tapava un que deia: Els Pets fan soroll.
Els Pets fan cagar. Tots ho sabem. Si voleu soroll demà toquen els Action Beat al Remor...
Imaginem-nos doncs els cartells que m'ha arribat a arrancar aquest refotut paio... en les darreres setmanes, mesos. :)
Jo faig la mEva feina i aquest alienat mE la desfà...
Després hi ha un altre paio, un tal Fede crec que es diu.
Enganxa els cartells "oficials" de l'Ajuntament. Actualment la programació de l'Auditori i del Festival de marres (músiques religioses en diuen oi?). Treballa per l'Ajuntament de Girona doncs, oi?
Subcontractat segur...
Els enganxa de tal manera que quan tu en poses un a sobre d'un de seu, ell els arranca (com l'altre...) i el seu ja torna a ser a lloc. No seria res excessivament greu si no fos que l'Ajuntament de Girona penja també unes columnes promocionals exclusives al mig de la ciutat promocionant NOMÉS la seva cultureta burguesa. I així anem, els pobres nanos els fan la feina bruta.
Les alternatives molesten i s'arranquen. No existeixen. Així només veieu tot alló que és oficial: Ajuntament de Girona, i La Mirona. Bàsicament.
Zero patatero pels responsables de tot aquest desgavell. Qui paga a aquest parell perquè facin aquesta mena de feina?...
A aquest parell de pobres nanos però només els recomanaria que trobessin una altra feina, quan abans millor, i que deixessin als altres fer la nostra feina també.
No sé si en conscients però a la ciutat de Girona hi ha altres agents culturals i altres alternatives a l'oci oficial.
Jo acostumo a fer uns 50 cartells màxim de promoció per a un bolo al Cercle o al Coast to Coast... Caben, i venen com a molt... unes 30 persones. Quants cartells fa però La Mirona=RGB Management=Els Pets, o l'Ajutament de Girona? I a tot color...

PD: Un altre dia parlarem d'El sud.org, i de l'Etnival... I del negoci de les banderoles de marres... Va per llarg la cosa.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , ,

3.5.09

Gol! Han fet gol.

La gent està molt pendent de si han fet gol. O no.
Han fet gol?...
Ja preocupa la cosa, sincerament. No creieu?

Etiquetes de comentaris: , ,